Skip to main content

Infrastruktur

URETEK lösningar har med framgång använts i en rad olika infrastrukturjobb runt om i världen så som järnväg, flygplats, väg och hamnmiljöer. Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med projekt inom den offentliga sektorn. URETEK erbjuder betydande fördelar för infrastruktursektorn där det inte är möjligt att stoppa verksamheten oavsett om det handlar om att stänga vägar, landningsbanor och järnvägar under reparationsarbeten. URETEKs snabba och störningsfria metoder har visat sig vara en idealisk lösning.

INTRESSERAD AV VÅRA TJÄNSTER ELLER VILL DU HA EN OFFERT?

Om du vill ha mer information om URETEK AB och våra tjänster, eller om du funderar på om de kan hjälpa dig och vara en lösning på ett sättningsproblem, ring oss på 010 1997544 eller fyll i vårt kontaktformulär. Våra experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Flygplatser

I URETEKs arbete ingår att stabilisera och utjämna landningsbanor, taxibanor, hangargolv och flygplatsbyggnader.
Läs merLäs mer

Järnvägar

URETEKs geopolymerinjektionsprocesser stabiliserar och jämnar ut rörliga och nedsjunkna järnvägsspår, plattformar, vägningsområden och byggnader.
Läs merLäs mer

Vägar

URETEK stabiliserar, höjer och utjämnar betongvägplattor som är instabila eller har satt sig samt flexibla asfaltsvägbanor. Arbetet utförs snabbt, ekonomiskt och med minimala störningar.
Läs merLäs mer

Hamnar

URETEK AB kan reparera bryggor, strandmurar, dammar och vågbrytare. Vi kan också lyfta, stabilisera och stöda konstruktioner, lyftkranar, järnvägslinjer och andra strukturer som kan finnas på ett hamnområde.
Läs merLäs mer