Skip to main content

Sektorer

URETEK teknologin har framgångsrikt använts i över 100 000 projekt över hela världen i flera olika typer av reparationsarbeten som till exempel bostadshus, kommersiella och offentliga byggnader, flygfält, industrigolvplattor, historiska byggnader och större vägar, järnvägar och andra typer av infrastruktur.

URETEKs världsomfattande erfarenhet är nyckeln till den högkvalitativa och konsekventa prestationen i lösningarna för marksättningar och grundförstärkning. Vid URETEK har vi tillämpat vår geopolymer teknologi för att lyfta, stabilisera och stöda konstruktioner i över 30 år. Vår långa erfarenhet av att lösa sättningsproblem tillsammans med rätt människor och rätt utrustning resulterar i en ansvarstagande prestation under förstärkningsarbetet.

Vi har framgångsrikt lyckats med mycket komplexa projekt med unika behov, så om du inte kan hitta en lösning som passar dina behov kan du kontakta oss och vi kommer att hjälpa dig att få kontakt med en av våra erfarna tekniska ingenjörer.

INTRESSERAD AV VÅRA TJÄNSTER ELLER VILL DU HA EN OFFERT?

Om du vill ha mer information om URETEK AB och våra tjänster, eller om du funderar på om de kan hjälpa dig och vara en lösning på ett sättningsproblem, ring oss på 010 1997544 eller fyll i vårt kontaktformulär. Våra experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

 

Infrastruktur

URETEK lösningar har med framgång använts i en rad olika infrastrukturjobb runtom i världen så som järnväg, flygplats, väg och hamnmiljöer
Läs merLäs mer

Industribyggnader

Fabrik- och  lagergolv, väggar och grunder för maskiner kan stabiliseras och utjämnas snabbt, ekonomiskt och med minimala avbrott.

Läs merLäs mer

Kommersiella byggnader

URETEK har specialiserat sig på snabb markförbättring och lyftande av konstruktioner som vanligtvis tillåter de kommersiella lokalerna att vara öppna för att bedriva sin verksamhet.

Läs merLäs mer

Offentliga byggnader

URETEK arbetena är idealiska för offentliga byggnader, eftersom ansökningstiden är kort och då inga schaktningar behövs betyder det även minsta möjliga störningar.
Läs merLäs mer

Bostadshus

URETEK stabiliserar och utjämnar bostadshus snabbt, ekonomiskt och med minimala avbrott för de som bor i huset.

Läs merLäs mer

Historiska byggnader

URETEK har genomfört prisbelönt arbete med gamla strukturer inklusive broar, kyrkor och slott.

Läs merLäs mer