Skip to main content

Referenser

URETEK AB har över 30 års erfarenhet av att lösa olika typer av sättningsproblem. Företagets utbud av tjänster omfattar bl.a. golvutjämning, markstabilisering och grundförstärkning. URETEK utnyttjar i sina grundförstärkningslösningar geopolymerteknologin, med vilken man snabbare och mer kostandseffektivt än med traditionella metoder kan stoppa upp sättningen i till exempel byggnader och vägar. 

"Bemötandet var mycket trevligt. Jag hade för mig att det skulle vara professionellt och kunnigt, men att det också var så trevliga och vänliga killar som kom hit och utförde arbetet. Jag skulle gärna ha tagit emot dem även om de var gäster och inte arbetare. De gjorde ett utmärkt jobb och verkade mycket kompetenta. Metoden verkar också väldigt bra, pålitlig och stabil."
- URETEK AB:s kund

Lång erfarenhet är en garanti

URETEK har en lång erfarenhet av olika projekt och bland våra referenser hittas villor, radhus, industriella- och kommersiella byggnader, offentliga byggnader och hel rad olika infrastruktur projekt. Varje reparationsprojekt börjar med en kartläggning, med vilken man får reda på jordens egenskaper och orsaken till sättningen. Efter kartläggningen görs en projektplan och man väljer de rätta geopolymeren för projektet. URETEK hanterar alla faser från designen av projektet till själva utförandet av arbetet. På det här sättet kan kunderna vara säkra på att arbetet är av hög kvalitet och att resultatet är hållbart.

Utgångspunkten är en nöjd kund 

Positiva kundupplevelser är grunden för vår verksamhet, och vårt mål är att samarbetet med oss är ​​så trevligt och okomplicerat som möjligt. URETEK är känd för en hög kvalitet på kundservicen, snabba svarstider ​​och kundorienterade lösningar. Regelbundet frågar vi våra kunder om deras upplevelser, och våra undersökningar visar att upp till 90 procent av våra kunder är nöjda med den service de får.

Kundorienterade lösningar med en erfarenhet på tusentals projekt

URETEK erbjuder lösningar för behov som kan uppstå inom industrin, infrastrukturen och också för enskilda konsumenter. Du kan läsa om våra projekt och tidigare kunders erfarenheter via länkarna nedan. Vi har framgångsrikt reparerat tusentals olika objekt, så om du inte kan hitta referenser som passar dina behov, vänligen kontakta våra tekniska experter. Vi kommer att berätta mer om våra tjänster och vi planerar en lösning som passar just dina behov.

Erfarenheter av URETEKs tjänster

Våra kunders tillfredsställelse och erfarenheter är viktiga för oss. Om du var särskilt nöjd med tjänsten, eller om du blev och fundera på något, hör av dig! Du kan skicka feedback till info@uretek.se

INTRESSERAD AV VÅRA TJÄNSTER ELLER VILL DU HA EN OFFERT?

Om du vill ha mer information om URETEK AB och våra tjänster, eller om du funderar på om de kan hjälpa dig och vara en lösning på ett sättningsproblem, ring oss på 010 1997544 eller fyll i vårt kontaktformulär. Våra experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Infrastruktur

Den innovativa URETEK teknologin har framgångsrikt använts i över 100 000 projekt över hela världen i flera olika typer av reparationsarbeten. 

Läs merLäs mer

Industribyggnader

Fabrik- och lagergolv, väggar och grunder för maskiner kan stabiliseras och utjämnas snabbt, ekonomiskt och med minimala avbrott.
Läs merLäs mer

Kommersiella byggnader

URETEK har specialiserat sig på snabb markförbättring och lyftande av konstruktioner som vanligtvis tillåter de kommersiella lokalerna att vara öppna för att bedriva sin verksamhet.

Läs merLäs mer

Offentliga byggnader

URETEK arbetena är idealiska för offentliga byggnader, eftersom ansökningstiden är kort och då inga schaktningar behövs betyder det även minsta möjliga störningar.
Läs merLäs mer

Bostadshus

URETEK stabiliserar och utjämnar bostadshus snabbt, ekonomiskt och med minimala avbrott för de som bor i huset.

Läs merLäs mer

Historiska byggnader

URETEK har genomfört prisbelönt arbete med gamla strukturer inklusive broar, kyrkor och slott.

Läs merLäs mer